GEF aurinkovoimalat ja GEF Vision energianhallinta

Tuotevalikoimiin on tullut myös aurinkovoimalat sekä energianhallinta ja -tuotantojärjestelmä Green Energy Finlandilta! Lumixia OY on GEF:n valtakunnallinen jälleenmyyjä ja PureWarm OY toimii Oulun alueella Lumixian edustajana.

Aurinkopaneelit, kattokiinnitysjärjestelmät, invertterit ja tarvikkeet + asennus =

Aurinkovoimalat asennettuna Oulun alueella yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille

GEF aurinkovoimalatoimituksiin kuuluvat tyylikkäät täysmustat GEF-aurinkopaneelit, kotimaiset RAULI All Black- tai ORIMA- kiinnitysjärjestelmät (pelti-, tiili-, huopa- tai konesaumakatoille) sekä FRONIUS tai GROWATT invertterit. Asennuspaketeissa tulee luonnollisesti myös  asennukseen tarvittavat kaapelit, varoituskyltit, turvakytkimet ja muut tarvikkeet.

Oulun lähialueella aurinkovoimalan asennuksesta vastaa Sähkö-Optima, heillä on 10 vuoden kokemus aurinkovoimaloiden asentamisesta.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan millainen aurinkovoimala sinulle soveltuisi. Saat simulaation voimalan tuotannosta ja alustavan tarjouksen hyvin nopeasti.

GEF Vision -energianhallintajärjestelmä

GEF-Vision energianhallintajärjestelmän avulla saat täyden hyödyn aurinkovoimalastasi. Se on suomessa kehitetty,  suomenkielinen sovellus puhelimeen tai nettiselaimeen. GEF Visionin dataliikenne toimii DNA:n NB-IoT -verkossa, jolloin se ei kuormita omaa wifi-verkkoasi ja on näin ollen erittäin toimintavarma. 

GEF tuotannonseurannalla seuraat helposti puhelimestasi tai nettiselaimella aurinkovoimalasi tuottoa.

GEF kulutusohjauksella saat ohjattua voimalasi tuotannon haluamiisi kohteisiin talossasi. Yleisimpiä ovat lämminvesivaraaja ja sähköauton latauspiste. Voit valita maksimissaan 6 kuormaa. Kulutusohjaus auttaa sinua myös ohjaamaan sähkönkulutusta automaattisesti halvoille spot-tunneille.

Eli GEF-Vision kulutusohjaus ei välttämättä vaadi aurinkovoimalaa, vaan se voidaan asentaa ohjaamaan esim. lämminvesivaraajaa silloin, kun spot-sähkö on halpaa. Muita pörssisähköohjattavia tuotteita löydät täältä.

GEF kulutusmittaus täydentää energianhallintajärjestelmän. Lisättävän energiamittarin ja Vision-sovelluksen avulla saat reaaliaikaisen kuvan voimalasi tuotannosta, talosi sähkökulutuksesta ja sähkövirran suunnasta eli myytkö tuotantoa verkkoon vain kulutatko sähköä verkosta. 

GEF-vision on suomenkielinen avainlipputuote. 

GEF-asennustuotteet ja GEF-Vision asennukset Oulun alueelle nyt siis saatavilla kauttani. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan juuri sinulle sopiva ratkaisu!

 

HYÖDYT; Miksi GEF-aurinkovoimalat PureWarm OY:lta?

– Maksuton kartoitus ja alustava tarjous tehdään nopeasti. Tarjouksessa eritelty matkakulut ja nostinvuokrat ym. mikäli sellaisia kohteessa tarvitaan.

– GEF varastoi toimittamiaan eri aurinkopaneelimalleja jopa 5 vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli aurinkopaneeli rikkoutuu, löytyy varastosta aina juuri samanlainen tilalle.

– Voimalan asennus tulee luotettavalta ja pitkään voimala-asennuksia tehneeltä kumppanilta

– käyttöönotto ja opastus sekä käytön aikainen tuki lähellä

– GEF-rahoituksella maksat voimalan maltillisissa kuukausierissä

– kotimainen energianhallintajärjestelmä saatavana luotettavalla verkkoyhteydellä (DNA:n NB-IoT verkko). Yleensä yli puolet tuotannonseurannan ongelmista johtuu talon/kiinteistön omasta wifi-verkosta.

Haluan simuloinnin GEF-aurinkovoimalasta