Teollisuus ja tuotanto

Teollisuus- ja tuotantotilojen lämmitys.

Infrapunasäteilyyn perustuva lämmitys on tehokas ja taloudellinen lämmitysratkaisu. Infrapunasäteily voidaan kohdistaa sinne, missä sitä eniten tarvitaan ja lämpötila voidaan säätää joustavasti sopivaksi ohjausjärjestelmän avulla.

Säteilylämmitys soveltuu parhaiten korkeisiin ja avariin hallitiloihin. Sen avulla lämmitetään itse kohdetta, ei ilmatilaa. Näin se sopiikin hyvin myös tilapäiseen tai osittaiseen lämmitykseen. Koska lämmitys kohdistuu vain tietylle alueelle, voidaan hallin ilman lämpötila pitää muita lämmitysmenetelmiä alhaisempana, ilman että työviihtyvyys vähenee.

Kotimaiset Infraheat lämpöpaneelit ovat sopiva vaihtoehto, kun tarvitaan lämmitysjärjestelmää tai lisälämpöä jo olemassa oleviin tiloihin ja halutaan välttää suurempia remontteja.

Riippuen käyttökohteesta ja lämmitystarpeesta löytyy mallistostamme sinulle oikea tuote. Tuotteet soveltuvat hyvin myös kosteisiin sekä palovaarallisiin tiloihin. Tuotteet ovat sertifioituja, pieniä energian kulutukseltaan, äänettömiä eivätkä aiheuta vetoa lämmitettävään tilaan.

Tavallisimmat käyttökohteet:

Metalli- ja terästeollisuuden varastot ja käsittelyhallit, pakkaus- ja lastaustilat, käytävät ja tunnelit, kylmien tilojen kohde- ja työpistelämmitys, urheiluhallit ja katsomot, asemien odotushallit, suuret näyttely- ja kokoustilat.