Energiatehokas levylämmitin ALK 300 Matalalämpöpaneeli

Energiatehokas levylämmitin ALK 300 MATALALÄMPÖPANEELI tuo miellyttävää lämpöä toimistoihin, myymälöihin, askarteluhuoneisiin, kylpyhuoneisiin, puusepänverstaisiin ja eläinsuojiin.

239.00 sis alv 24%

Kuvaus

Energiatehokas levylämmitin ALK 300 MATALALÄMPÖPANEELI

Energiatehokas levylämmitin ALK 300 on monipuolinen lämmönlähde. Matalalämpöpaneelit voidaan asentaa märkiin, kosteisiin ja syövyttäviä aineita sisältäviin tiloihin.

Lämmittimen maksimi pintalämpötila on alle 100C ja soveltuu siten asennettavaksi palovaarallisiin tiloihin kuten kanalaan. Lämpö säteilee ylhäältä alaspäin kuten auringon lämpösäteily ja tällöin eläimet kokevat lämmön tulevan oikeasta, luonnollisesta suunnasta. Kanat esim. “pörhistelevät” höyheniään orrella lämpöpaneelin lämpövaikutuksesta.

Lämmitin on valmistettu sinkitystä teräslevystä ja maalattu lämmönkestävällä pulverimaalilla. Lämpö saadaan aikaan kalvovastuksella, joka takaa miellyttävän ja tasaisen lämmön. Lämmittimessä on kalvovastuksen takana eriste, jolloin lämpö suuntautuu oikeaan suuntaan ja hyötysuhde on optimaalinen. Siten lämmittimen takapuoli ei lämpene.

Lämmittimen asennus ja käyttö

Asennus: Määritä lämmittimen paikka katossa. Kiinnitä lämmitin ruuveilla (4-6kpl) kattoon. Kytke pistotulppa pistorasiaan. Pistorasian tulee olla vikavirtasuojan takana, eli joko pistorasiasta tai sähkökeskuksesta tulee löytyä sellainen.

Ihmisasumuksissa lämmittimen minimietäisyys lattiasta on 1.7m ja 0.5m kiintokalusteista ja muista esineistä.

Ohjaus: Lämmittimien säätö tapahtuu erillisellä käyttökytkimellä.termostaatilla tai säätöjärjestelmällä. Teollisuussovellutuksissa suositellaan ohjelmoidun säätöjärjestelmän käyttöä kulutushuippujen tasaamiseksi. LÄMMITTIMESSÄ PISTOTULPALLINEN KAAPELI 1m.

Mikäli tarvitset lämmittimen termostaatilla, niin valitse tämä lämmitin (tehokkaampi 600W versio termostaatilla).

Blogistani löytyy vertailu eri lämmittimistä harrastekanalan kannalta, löydät sen tästä.

Käyttökohteet

ALK300 soveltuu käytettäväksi useissa käyttökohteissa. Kesämökit ovat yksi suosittu käyttökohde nopean lämpenemisen johdosta. Säteilylämmitys lämmittää pinnat nopeammin kuin tyypillinen konvektioon perustuva sähkölämmitys. Myöskään normaali takka ei luovuta lämpöä heti. Lisäksi lämmittimet voidaan kytkeä etäohjausjärjestelmään, jolloin lämpö saadaan päälle jo ennenkuin saavutaan mökille.

Asuintilojen lisäksi erilaiset varastot ja puusepänverstaat ym. hankalat, pölyiset tilat pystytään lämmittämään ALK 300 lämmittimellä paloturvallisuuden ansiosta.  Lämmittimen saa erikoistilauksesta myös varustettuna termostaatilla, jolloin se soveltuu myös esim. pieneen harrastekanalaan.

 Säteilylämmityksestä

Säteilylämmitys on energiatehokas tapa lämmittää. Säteilyenergia muuttuu lämmöksi kohdatessaan lattian ja tilan kiinteitä rakenteita, kuten huonekalut tms. Tällöin koko tilassa on lämpimiä pintoja ja lämmön kerrostuneisuus ja vedon tunne vähenevät. Tilan operatiivinen lämpötila on, lämmön tasaisuuden vuoksi, korkeampi kuin esim. patterilämmityksessä. Tämän vuoksi tilan lämpötilaa voidaan pitää muutaman asteen alempana kuin muissa lämmitysmuodoissa.

Tekniset tiedot:

  • Teho  300W
  • Suojausluokka  IP51
  • Koko  1020 x 350 x 35 mm
Teho (W) 300
Jännite (V) 230
Mitat (leveys.pituus.korkeus) 1020 x 350 x 35 mm
Pintalämpötila 90°C

Lisätiedot

Paino 5000.00 g (gramma)
Jännite(V)

230

Teho (W)

300

Pintalämpötila(°C)

90°C

Mitat

1020 x 350 x 35 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.