Kattolämmitys kelmu 150W/m2 leveys 120cm

Infraheat kattolämmitys on energiatehokas lämmitystapa kotiin ja vapaa-ajan asuntoihin. Nopeasäätöisenä lämpövaikutus tulee nopeasti huonetilaan eikä lämmön varamiseen huku energiaa. Lisäksi kattolämmitys säästää arvokasta lattiapinta-alaa.

65.00267.00 sis alv 24%

Kuvaus

KATTOLÄMMITYS

Infraheat kattolämmitys on energiatehokas lämmitystapa kotiin ja vapaa-ajan asuntoihin. Nopeasäätöisenä lämpövaikutus tulee nopeasti huonetilaan eikä lämmön varamiseen huku energiaa. Lisäksi kattolämmitys säästää arvokasta lattiapinta-alaa.

Toinen energiatehokkuuteen vaikuttava tekijä on huonelämpötilan tasainen jakautuminen. Kattolämmityksessä lämpötilojen kerrostumista tapahtuu vähemmän kuin mulla lämmitysmenetelmillä. Eli lämpötilaero lattian läheisyydessä ja katonrajassa on huomattavasti pienempi. Näin huonelämpötilaan asetusarvoa voi laskea 1-2C, jolloin saavutetaan huomattavaa energiansäästöä.

Valitsemalla katto- ja lattialämmityksen yhdistelmä saadaan asumismukavuus nostettua vielä korkeammalle tasolle.

Kattolämmitys, asennus

Infraheat kattolämmityselementit on helppo asentaa vaikka itse. Sähkökytkentätöihin tarvitsee toki sähköalan ammattilaisen. Lämmitysfolion pintalämpötila on vain 30-40°C katossa, jolloin kuumien pintojen aiheuttamaa ionisaatiota ei tapahdu. Tämä luo edellytykset terveelliselle ja vähäpölyiselle sisäilmastolle.

Mikäli tämä 120cm on liian leveä, niin kapeampi kattolämmityselementti on tämä 90cm tai 60cm elementti.

Tämän elementin teho on 150W/m2. Mikäli käytät katto- ja lattialämmityksen yhdistelmää tai kattolämmitys ei ole pääasiallinen lämmitysmuoto, voit käyttää pienempitehoisia 125W/m2 lämmityselementtejä. Tässä linkki elementteihin: 60cm, 90cm ja 120cm.

Vinkki lämpösaneeraus kohteisiin: Nyt ei tarvitse purkaa vanhaa paneeli- ja gyproc-kattoa.

Alta löydät pikaohjeen sisäkatto- ja lämmityssaneeraukseen. Tällä menetelmällä ei tarvitse purkaa vanhaa kattopintaa vaan uusi eriste/lämmityskelmu/kattopinta voidaan asentaa suoraan vanhan sisäkattopinnan päälle.

Asenna 5 cm leveät 6 mm paksut vaneri- tai kovalevy suikaleet koolauksien kohdalle. Vanerien väliin elementtien kohdalle laitetaan 6 mm paksu 25 tai 50 cm leveä Ebisol-eriste. Sen päälle asennetaan kattolämmityselementit. Lovea vanerisuikaleita tarvittaessa, mikäli päätyteipin sisällä olevan kaapelin kohdalta.

Tee kytkentäkaapeleille eristeeseen urat ja vedä ne rasialle. Vanhan upotetun kytkentärasian päälle voi asentaa noin 6 mm. korokerenkaan.

Sitten asennetaan uusi kattomateriaali päälle, joka voi olla mitä vaan kovaa puuta vahvuudeltaan 16 mm tai alle.

Mikäli kohteessa ei ennen ole ollut kattolämmityselementtejä katossa,
niin sähkökytkennät suoritetaan katon ja seinän rajassa.

Syöttövirran kattolämmitykselle voi ottaa vaikka lämpöpatterilta ja laittaa termostaatin ohjaamaan. Kytkentäkaapelit voi pinta-asentaa siististi valkoisiin kaapelikouruihin. Nyt uusi kattolämmitys on valmis!

 

Tutustu täällä blogiini.

 

Teho (W) 150W/m2
Jännite (V) 230V
Mitat (leveys.pituus.korkeus) Leveys 120cm

Lisätiedot

Paino 500.00 g (gramma)
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Jännite(V)

230V

Teho (W)

150W/m2

Mitat

Leveys 120cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.