Type IIR Kirurginen maski (Suu- ja nenäsuojain) 50kpl/pkt

ALE!! Type IIR kirurginen maski sopii käyttäjän suu-nenäsuojaksi tartunnan leviämisen ehkäisemiseksi. Maski on roiskesuojattu ja steriilisti pakattu,. Se soveltuu riittäväksi suojaksi esim. julkisilla paikoilla, lentokoneissa ja ulkomailla. Soveltuu myös terveydenhuollon käyttöön (type IIR). Kertakäyttöinen.

 

28.00 sis alv 24%

Varasto loppu

Kuvaus

Type IIR Kirurginen maski, kasvomaski, kertakäyttöinen suu- ja nenäsuojain

JOULUALE!!

Type IIR kirurginen maski sopii käyttäjän suu-nenäsuojaksi tartunnan leviämisen ehkäisemiseksi. Maski on roiskesuojattu ja steriilisti pakattu. Se soveltuu suojaksi esim. julkisissa liikennevälineissä, lentokoneissa ja ulkomailla.

Type IIR kirurginen maski on hyvä suojain julkisissa kulkuvälineissä

Suomessa on annettu suositus käyttää kasvomaskia julkisissa kulkuneuvoissa ja julkisissa paikoissa, joissa riittävän etäisyyden pitäminen toisiin ihmisiin on hankalaa. Tyypillisiä tällaisia paikkoja ovat mmun muassa kauppakeskukset, rautatie- ja lentoasemat, urheilutapahtumat ja konsertit. Näin toimien pienennät epidemian leviämisen riskiä ja luot turvallisuuden sekä luottamuksen ilmapiiriä muihin ihmisiin. Lue THL:n suositus.

Valtioneuvoston kanslia toteaa sivuillaan seuraavaa: ”Kasvomaskin asianmukainen käyttö voi vähentää tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä ympäristöön. Suosituksen tavoitteena on suojata kanssaihmisiä mahdolliselta altistumiselta koronavirustartunnalle. Jokainen hankkii maskin itse, mutta kunnat huolehtivat, että maskeja on saatavilla kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville ilmaiseksi suosituksen voimassaoloalueella.”

Lisää linjauksesta valtioneuvoston kanslian sivuilla.

MASKIVÄHENNYS TULI: Työntekijä voi vähentää kasvomaskeista aiheutuneita kuluja verotuksessa,  LUE TÄSTÄ.

Tuotetiedot:

Tuotekoodi: CN-102

Tyyppi: Surgical mask (Kirurginen maski), 3-kerroksinen, steriilisti pakattu
Suojausluokka: TypeIIR Standard (waterproof), kertakäyttöinen, steriili (= sairaalamaski)

Pakkauskoko: 50kpl/pkt

Valmistaja: Elers Medical OY, valmistusmaa Kiina

Type IIR kirurginen maski, käyttöohjeet:

  1. Pese kädet huolellisesti saippualla tai desinfioi kädet ennen hengityssuojaimen päälle laittoa.
  2. Tuo hengityssuojain kasvojen eteen niin, että se peittää nenän ja suun.
  3. Vie kiinnityslenkit korvien taakse ja tämän jälkeen säädä suojaimen nenäosio kasvoihin sopivaksi. Vedä maskin alaosaa alaspäin siten, että se peittää leuan mahdollisimman hyvin. Käytettäessä hengityssuojainta vältä sen koskettelemista.
  4. Ottaessa pois hengityssuojainta älä koske itse suojaimen ulkopuoleen, vaan poista suojain ottamalla kiinni korvien takana olevista kiinnityslenkeistä.
  5. Kun olet poistanut hengityssuojaimen, hävitä se ja pese kädet huolellisesti saippualla tai  desinfioi kädet.

Suu-nenäsuojainta tulisi käyttää maksimissaan n. tunnin ajan.  Tämän jälkeen suojain on niin kostunut uloshengitysilman kosteudesta, että suojauskyky on heikentynyt liikaa ja se tulisi vaihtaa uuteen.

Suojainta vaihdettaessa muista hyvä käsihygienia! Voit käyttää desinfiointiin verkkokaupasta löytyvää käsidesiä. Sen löydät täältä.

 

Alla pari linkkiä suu-nenäsuojaimen käyttöön liittyen:

Työterveyslaitos opastaa näin.

THL:n sivuilta löytyy lisätietoa suu/nenäsuojaimien käytöstä yms.

 

Lisätiedot

Paino 800.00 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.