Polarheat Oy | Infraheat-tuotesarja

INFRAHEAT -lämmitysjärjestelmä on turvallinen ja edullinen sekä tilaa ja energiaa säästävä! Ei vesivaurioita – ei hometta eikä ongelmia pölyallergikoille.

Tuotevalikoima kattaa niin pientalojen kuin tuotantotilojenkin sekä julkisten tilojen lämmitystarpeet.

Säteilylämmittimet

Säteilylämmitin on kustannustehokas ja helposti asennettava lämmitin, erityisesti kohteisiin, joissa halutaan välttää suuri remontti. Säteilylämmitin, esimerkiksi erilaiset lämpöpaneelit, ovat hyvä vaihtoehto sähköpatterille. Ne voidaan asentaa esimerkiksi ikkunan yläpuolelle, jolloin huonekalut eivät pääse peittämään niitä eivätkä ne ole oleskelualueella ja pienet lapset eivät pääse niihin käsiksi. Lisäksi huonekalujen sijoitelu on helpompaa

Kattolämmitys

INFRAHEAT-kattolämmitysfolion pintalämpötila on vain 30 – 40 celciusta katossa. Tämä luo edellytykset terveelliselle ja vähäpölyiselle sisäilmastolle.

Miksi Polarheat on toimittajana?

Polarheat OY on suomalainen säteilylämmitystuotteiden uranuurtaja. Infraheat -tuotemerkillä on tuotteita valmistettu jo vuodesta 1978 alkaen.

PureWarm OY on saanut alkunsa yhteistyöstä Polarheat OY:n kanssa. Infraheat -tuotteet muodostavat verkkokaupan selkärangan.