LED Valonsäätimet

Valaistuksen säätäminen käy nyt käden käänteessä. Käytännöllinen ja klassinen kiertokytkin kertoo jo kaukaa, mistä ja miten valaistusta säädetään.

Käyttö on kaikille selvää: paina nuppia ja säädä valoa kirkkaammaksi tai himmeämmäksi kiertämällä nuppia. LED valonsäätimet on helppo integroida aiemmin asennettuihin vaihto- ja välikytkimiin sekä soveltuu nyt myös Jussi ja IMPRESSIVO® – pinta-asennuskoteloihin.

Säätimen nuppi voi myös olla valaistu, kun valot eivät ole päällä, mikä helpottaa pimeässä huoneessa liikkumista.

LED-valot ovat uusinta valaisintekniikkaa. Niillä valoa voi hyödyntää aivan uusin tavoin, ja ne kuluttavat vain viidenneksen perinteisten lamppujen energiamäärästä. Ja nyt niitä voi myös säätää.

Muistitoiminto

Älykkäässä LED valonsäätimet sisältävät kolme kätevää toimintoa; Valo sytytetään viimeksi käytettyyn kirkkauteen vain painamalla kytkintä. Valo sytytetään pienimpään kirkkauteen kiertämällä kytkintä neljänneskierros vasempaan ja painamalla sitä. Valo puolestaan sytytetään suurimpaan kirkkauteen kiertämällä kytkintä neljänneskierros oikealle ja painamalla sitä. Valojen huipputarkka säätäminen on ennätyksellisen nopeaa ja helppoa.

LED Valonsäätimet soveltuvat himmennettävien LED valaisimen ja- lamppujen ohjaukseen. Tutustu tuotteisiin ja osta omasi!