Yritykseni PureWarm Oy

Toimitan asiakkailleni energiatehokkaita sähkölämmitys- ja valaistusratkaistuja sekä suomalaisille tärkeän paikan, saunan, toimivuuteen ja käyttöön liittyviä tuotteita.

PureWarm Oy on perustettu vuonna 2009. Yrityksen pääedustus koostui aluksi sähkötoimisista lämmönjakotuotteista. Itse olen aloittanut yrittäjänä PureWarm Oy: ssä syksyllä 2014.

Tavoitteenani on profiloitua vielä enemmän sähkön säästämistä auttaviin ratkaisuihin ja auttaa valitsemaan juuri tarpeeseesi soveltuvat tuotteet joustavasti ja mahdollisimman nopeasti. Pyrin auttamaan sopivan tuotteen valinnassa. Ratkaisuvalikoimani onkin laajentunut ja edustuksessani on mm. seuraavien luotettavien yritysten tuotteita:

Valtakunnalliset edustukset:

  • Polarheat Energiatehokkaat Infraheat- säteilylämmityselementit, matalalämpöpaneelit, eläinsuojien lämmittimet, rakennekuivaimet yms.
  • EOS Saunatechnik Säätimet infrapuna- ja yhdistelmäsaunoihin

Pohjois-Suomen edustukset ja kumppanuudet:

  • Lumixia OY Sylvania -valonlähteet, valaisimet ja kiinteistöhuollossa tarvittavat tuotteet
  • LS Lumisaunat Lauteet ja muut saunatuotteet
  • WAGO Sähköliitäntä- ja automaatioratkaisut

Painotan toiminnassani asiakaslähtöistä palvelua, nopeaa toimitusaikaa sekä tuotteiden korkeaa laatua. Tavoitteenani on toimittaa energiaa, erityisesti sähkön kulutusta säästäviä kokonaisratkaisuja, jotka ovat asiakkaille kokonaistaloudellisia, yksilöllisiä ja kestäviä.

– Anssi Kotanen –

PureWarm Oy - Anssi Kotanen