Yhdistelmäsaunapaketit

[fusion_widget_area name=”avada-custom-sidebar-yithajaxennakoivahaku” background_color=”” padding=”” class=”” id=””][/fusion_widget_area]

PureWarm  yhdistelmäsauna on tuote, joka mahdollistaa infrapunasaunan terveyshyödyt tinkimättä perinteisen suomalaisen saunan tunnelmasta ja tyylikkyydestä.

PureWarm tuo infrapunaominaisuuden hienostuneesti perinteiseen saunaan: infrasaunalämmityskalvot sijoitetaan seinäpaneeleiden taakse piiloon, jolloin saunan ulkonäkö ja käyttömukavuus ei muutu.

Markkinoilla olevista vaihtoehdoista PureWarm–infrasaunalämmityskalvot sopivat ylivoimaisesti parhaiten suomalaiseen saunomis- ja saunarakennusperinteeseen olipa kyseessä saunaremontti tai uuden saunan rakentaminen.

Infrapunasäteily jakautuu seinä- ja kattopaneeleista tasaisesti laajalta pinta-alalta.

Saunomisen mukavuus säilyy, koska kaikki seinäpinnat pysyvät vapaina nojaamista varten. Saunahygienian tärkeys korostuu saunomistiheyden kasvaessa. PureWarm-ratkaisulla saunan puhdistus on helppoa koska seinäpinnat pysyvät vapaina. Kaikki saunalle varatut rakennusneliöt saadaan käyttöön, koska PureWarm–infrasaunalämmityskalvot asennetaan seinäpaneeleiden koolausten väliin ja ovat vahvuudeltaan alle 1 mm.

Kauttamme saat myös Lumisauna -laudepaketit, saunan valaistuksen ja kiukaat.