Sähkölämmitin mökille: ALK 600 Matalalämpöpaneeli

Sähkölämmitin mökille ALK 600 MATALALÄMPÖPANEELI. Tällä lämmittimellä saat miellyttävää lämpöä toimistoihin, myymälöihin, askarteluhuoneisiin, kylpyhuoneisiin, puusepänverstaisiin ja eläinsuojiin.

286.00 sis alv 24%

Kuvaus

Sähkölämmitin mökille: ALK600 matalalämpöpaneeli

Kattoon asennettava ALK 600 matalalämpöpaneeli on juuri sopiva sähkölämmitin mökille. Se on huoltovapaa, poissa näkyvistä, lämmönjako on nopeaa ja se antaa tasaisen lämmön mökkiolosuhteissa.

Tämä sähkölämmitin sopii erinomaisesti jälkiasennettavaksi. Eli jos olet lisäämässä lämmityksen tai muuttamassa lämmitysmuotoa ja haluat mökkiisi tai asuntoosi kaikki neliöt käyttöön, on tällainen matalalämpöpaneeli juuri oikea ratkaisu.

HUOM! LÄMMITIN EI SISÄLLÄ TERMOSTAATTIA. Lämmitintä/lämmittimiä voi ohjata perinteisellä huonetermostaatilla, esim.RTR6202.

Miksi juuri tämä sähkölämmitin mökille?

Kattoon asennettavana säteilylämmittimenä ALK600 matalalämpöpaneelilla on kiistattomia etuja muihin lämmitysmuotoihin verrattuna:

Mökin käyttöpinta-ala ei vähene: sähkölämmitin mökille kattoon asennettuna ei pienennä asuinneliöitä. Tämän lämmittimen minimi asennuskorkeus on ihmisasumuksissa 170cm lattiapinnasta ja 50 cm kiinteistä kalusteista. Tämä lisää asuinpinta-alaa huomattavasti ja tuo joustavuutta huonekalujen sijoittelulle, kun muita turvaetäisyyksiä ei ole.

Energiatehokkuus: kattoon asennettu säteilylämmitin luo tasaisemman lämpöjakauman tilaan. Lämpösäteily lämmittää pinnat (esim. lattian), joista lämpö sitten siirtyy huoneilmaan. Tämä aiheuttaa sen, että lämpötilaero lattian ja katon lähellä on pienempi kuin käytettäessä virtauslämmitintä / lämpöpatteria, joka on lähellä lattianrajaa. Tasaisempi lämpöjakauma mahdollistaa alemman termostaatin lämpötila-asetuksen ja näin ollen se säästä sähköä.

Ohjattavuus älykkäillä säätöjärjestelmillä: ALK600 on erittäin nopea reagoimaan säätöön. Erilaisilla säätöjärjestelmillä saat mökin tarvittaessa nopeasti lämpimäksi jo etukäteen etäohjauksella.

Lisää kattoon asennettujen sähkölämmittimien eduista voit lukea blogikirjoituksestani. Siinä kerrotaan enemmän kattopinnan sisälle asennetuista kattolämmityselementeistä, mutta samasta lämmitysmuodosta on kyse.

Jokapaikan lämmitin

Mökki ei toki ole ainoa käyttökohde tälle monipuoliselle sähkölämmittimelle. Matalalämpöpaneelit voidaan asentaa märkiin, kosteisiin, syövyttäviä aineita sisältäviin, pölyisiin ja palovaarallisiin tiloihin. Tyypillisiä asennuskohteita ovat autotallit, varastot, aitat yms. Lämmitin on erittäin suosittu hirsirakenteisissa kohteissa.

Eläinsuojiin suosittelemme termostaatilla varustettua versiota ALK600 SL TERM.

Paneelit on valmistettu sinkitystä teräslevystä ja maalattu lämmönkestävällä pulverimaalilla. Voit myös maalata lämmittimen haluamaasi sävyyn itse, kunhan käytät lämmönkestävää maalia.

Lämpö saadaan aikaan kalvovastuksella, joka takaa miellyttävän ja tasaisen lämmön. Lämmityskalvon takapuolella on eriste, joten lämmittimen ala

 

Miten tätä sähkölämmitintä käytetään?

Asennus: Lämmitin asennetaan kattoon ruuveilla (4-6kpl) lämmittimen päissä olevista asennuskohdista. 4 ruuvia riittää hyvin, mikäli kattopinta on tiivistä tai ruuvien kohdat saa osumaan koolauksen kohdalle. Lämmittimen paino on n. 10kg. Minimi asennuskorkeus on 170cm lattiapinnasta. Minimietäisyys kiinteisiin kalusteisiin on 50cm.

Ohjaus: Lämmittimien säätö tapahtuu erillisellä käyttökytkimellä, termostaatilla tai säätöjärjestelmällä. Teollisuussovellutuksissa suositellaan ohjelmoidun säätöjärjestelmän käyttöä kulutushuippujen tasaamiseksi. LÄMMITIN EI SISÄLLÄ TERMOSTAATTIA.

KIINTEÄLLÄ TERMOSTAATILLA VARUSTETTU LÄMMITIN ON ALK600 SL TERM, TILAA TÄSTÄ .

LÄMMITTIMESSÄ PISTOTULPALLINEN KAAPELI, PITUUS 1m.

Teho (W) 600
Jännite (V) 230
Mitat (leveys.pituus.korkeus) 1020 x 550 x 35
Pintalämpötila 90°C

Lisätiedot

Paino 10000.00 g (gramma)
Jännite(V)

230

Teho (W)

600

Pintalämpötila(°C)

90°C

Mitat

1020 x 550 x 35

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.