Hallilämmitin KLP 2000

KLP 2000 KESKILÄMPÖPANEELI

Lämpöä teollisuushalleihin ja varastoihin.Säästä energiaa säteilylämmityksen avulla.

Infrapunasäteilyyn perustuva lämmitys on tehokas ja taloudellinen lämmitysratkaisu.Infrapunasäteily voidaan kohdistaa sinne, missä sitä eniten tarvitaan ja lämpötila voidaan säätää joustavasti sopivan ohjausjärjestelmän avulla.Keskilämpöpaneelit soveltuvat erityisen hyvin korkeisiin halli- ja varastotiloihin.Muita käyttökohteita ovat työtilat, korjaamot, pesupaikat, tuulikaapit, urheiluhallit ja myymälät.

Rakenne:
Keskilämpöpaneeli koostuu kahdesta erillisestä lämpövastuksen ja alumiinipaneelin muodostamasta lämpösäteilijästä.Ylöspäin kohdistuva lämpösäteily on estetty tehokkaan lämpöeristyksen avulla.Lämmittimen runko on jauhepolttomaalattua alusinkkiterästä.Kiinnitystä varten lämmittimen molemmissa päissäon kiinnitysjalat.

355.00 sis alv 24%

Kuvaus

HALLILÄMMITIN KLP 2000

HALLILÄMMITIN KLP 2000 on keskilämpöpaneeli, joka tuottaa miellyttävää ja edullista lämpöä teollisuushalleihin ja varastoihin. Infrapunasäteilyyn perustuva lämmitys on energiatehokas ja taloudellinen lämmitysratkaisu. Infrapunasäteily voidaan kohdistaa sinne, missä sitä eniten tarvitaan ja lämpötila voidaan säätää joustavasti sopivan ohjausjärjestelmän avulla. Keskilämpöpaneelit soveltuvat erityisen hyvin korkeisiin halli- ja varastotiloihin. Muita käyttökohteita ovat työtilat, korjaamot, pesupaikat, tuulikaapit, urheiluhallit ja myymälät.

Rakenne:
Hallilämmitin KLP 2000 koostuu kahdesta erillisestä lämpövastuksen ja alumiinipaneelin muodostamasta lämpösäteilijästä.Ylöspäin kohdistuva lämpösäteily on estetty tehokkaan lämpöeristyksen avulla. Lämmittimen runko on jauhepolttomaalattua alusinkkiterästä. Kiinnitystä varten lämmittimen molemmissa päissäon kiinnitysjalat.

Asennus:
Hallilämmitin voidaan kiinnittää kattoon tai valaisinripustuskiskoon asennusjalkoja hyväksi käyttäen.Lämmittimet on asennettava vaakasuoraan ilman kierron estämiseksi. Asennuksessa on huomioitava vähimmäisetäisyydet seiniin, kalusteisiin ja palaviin materiaaleihin. Keskilämpöpaneelin asennuskorkeus on oltava vähintään 1,7m, suositeltava korkeus on kuitenkin yli 3,5m. Sähköliitännän saa suorittaa vain hyväksytty sähköurakoitsija.

Ohjaus ja säätö:
Lämmitinryhmää voidaan ohjata joko erillisellä käyttökytkimellä tai termostaatilla.Teollisuustiloissa säätö toteutetaan parhaiten ohjelmoitavien elektronisten säätimien avulla. Tällöin lämpö pysyy tasaisena ja huipputehoja voidaan tasoittaa pitkin vuorokautta.

Teho (W) 1980
Jännite (V) 230
Mitat (leveys.pituus.korkeus) 1700 x 300 x 120 mm
Pintalämpötila 250°C

Lisätiedot

Paino 16000.0000 g (gramma)
Jännite(V)

230

Teho (W)

1980

Pintalämpötila(°C)

250°C

Mitat

1700 x 300 x 120 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.