Koirankoppilämmitin Haukku 1 (60 x 60 cm)

Anna koirallesi lämmin talvi! HAUKKU1 lämmittimen voit asentaa itse.Lämmitysteho 55W.koko 60x60cm.Ei vie kopista koirasi liikkumatilaa ja lämmittää tasaisesti koko kopin.Kotimainen tuote.HAUKKU ON SUOMEN AJOKOIRAJÄRJESTÖN SUOSITTELEMA KOIRANKOPPILÄMMITIN,

218.00 sis alv 24%

Kuvaus

HAUKKU on Suomen Ajokoirajärjestön suosittelema koirankoppilämmitin

Teholtaan sopiva HAUKKU 1 koirankoppilämmitin ei tarvitse termostaattia. Se pitää kopissa mukavan lämmön kovemmillakin pakkasilla. Ylhäältä suuntautuva lämpö on koiralle luonnollinen ja miellyttävä.

Anna koirallesi lämmin talvi!

Lyhytkarvainen koirasi, joka asuu häkissä, vaatii suomen olosuhteissa koppiinsa lisälämmityksen. Kotimainen HAUKKU 1 koirankoppilämmitin tuo sopivan lisälämmön koirasi asumukseen ja voit itse olla huolehtimatta koirasi tarkenemisen suhteen.

Helppo asentaa

Asenna HAUKKU 1 koirankoppilämmitin kopin kattoon pintamateriaalin ja eristeen väliin. Voit tehdä työn itse, lämmitin on suoajännitteelä toimiva eikä vaadi näin ollen sähköasennuslupia. Haukku 1 lämmittimen teho on 55W ja koko 60 x 60cm. Suojajännitemuuntaja 24/230V on suojausluokaltaan IP44. HAUKKU 1 soveltuu normaalikokoiseen alle 1m3 koppiin. Mikäli pinta-ala on suurempi voit käyttää HAUKKU2 -koirankoppilämmitintä.

Asenna muuntaja esimerkiksi räsytään alle tai muuhun vastaavaan paikkaan suojaan suoralta sateelta. Mikäli tuot sähkön muuntajalle jatkojohdolla, on jatkojohdon pistorasian hyvä olla vikavirtasuojattu.

Suurempaan koppiin sopii KPL100K tai ALK600 SL TERM – sarjan lämmitin.

HAUKKU1 koirankoppilämmittimen edut

  • Välikatossa lämmitin on suojassa koiralta
  • Turvallinen 24V suojajännite
  • Voit asentaa tuotteen itse
  • Se ei vie kopista koirasi liikkumatilaa
  • Lämmittää tasaisesti koko kopin
  • Kotimainen tuote

Tuotteilla on 2 vuoden takuu.

HUOM! Suosittelemme HAUKKU1 -koirankoppilämmittimen kanssa kopin eristevahvuudeksi vähintään 10cm EPS/XPS/Kivivilla/Lasivilla/Puukuitueristettä. Mikäli koirankoppisi on suurikokoinen tai siinä on vähemmän eristettä, niin ota yhteyttä  myynti@purewarm.com. Löydämme ratkaisun riittävään lämmitykseen.

Säteilylämmitys

Säteilylämmityksessä lämpö siirtyy nimensä mukaisesti lämpösäteilyn avulla. Esimerkiksi maapallo lämpenee auringon lämpösäteilyn vaikutuksesta. Lämpösäteilyn tuleminen ylhäältä päin on siis luonnollista ja näin eläimet myös sen kokevat. Siksi koirat, kanat ja muut eläimet suorastaan rakastavat kattoon asennettuja lämmittimiä.

Kun koira ei ole kopissa, ylhäältä päin tuleva lämpösäteily lämmittää tielleen osuvia pintoja, kuten lattiaa. Kun pinnat lämpenevät pelkän ilman sijasta, on lämmitys myös energiatehokkaampaa.

Lisäksi koppiin tuleva koira kokee lämmenneen lattiapinnan miellyttävämpänä. Usein käytetään kopin lattialla vielä RUTI – Rex -pehmikettä tai räsymattoja tms. pölyämätöntä alustaa, jolla koiran on hyvä maata.

Teknisiä tietoja:

Teho (W) 55W
Jännite (V) Muuntaja 24/230V
Mitat (leveys.pituus.korkeus) 60 X 60 cm
Pintalämpötila 30°C

Lisätiedot

Paino 4500.00 g (gramma)
Jännite(V)

Muuntaja 24/230V

Teho (W)

55W

Pintalämpötila(°C)

30°C

Mitat

60 X 60 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.