WIFI TERMOSTAATTI ETH-COLOR-WIFI

ETH COLOR WIFI termostaatti on ohjelmoitava yhdistelmätermostaatti. Se optimoi halutessasi pörssisähkön hinnan ja ulkolämpötilan mukaan. Tuote täyttää EU:n Ecodesign direktiivin energiatehokkuusvaatimukset tilalämmittimille.

165.00 sis alv 24%

Kuvaus

OHJELMOITAVA  WIFI TERMOSTAATTI VÄRINÄYTÖLLÄ ETH COLOR WIFI

Wifi termostaatti ETH-COLOR-WIFI  hakee pörssisähkön ja paikallisen sääennusteen, kun se on kytketty WIFI verkkoon.
Tämä ohjelmoitava termostaatti voidaan määritellä säätämään lämmitystä sähkön hinnan mukaan. Termostaatissa on myös vaihtokoskettimet. Näin ollen se soveltuu niin lämmityksen kuin jäähdytyksenkin ohjaukseen

Tässä ohjelmoitavassa termostaatissa on valkoinen runko ja 7 segmentti näyttö. Ohjaus onnistuu näytön symboleja koskettamalla suoraan termostaatista, mutta ohjelmointiin on myös toinen tapa; EVESTA APP mahdollistaa termostaatin hallinnan puhelimen kautta.

Wifi termostaatti voidaan kytkeä helposti talon WIFI-verkkoon. Laitteen ollessa WIFI verkossa voidaan sitä etäohjata puhelimella. Ohjelmointi ja käyttö on helppoa. Termostaatissa on viikkokello ja adaptiivisuus vakiona. Lämpötila-asetuksille voidaan laittaa minimi- ja maksimirajat huonekohtaisesti. Kopiointiominaisuuksien myötä termostaattien ohjelmointi ja käyttö on todella helppoa.

Ohjelmointi ja asetusten tekeminen on todella helppoa ohjevideoiden avulla. Ohjevideoita löytyy sovellukseen rekisteröitymisestä aina sähkön hintaoptimointiin.

Kaikki ohjevideot löytyvät Evestan youtube-kanavalta tästä.

Termostaatissa on nykyaikainen design ja hyvä ulkonäkö vaativimpiinkin kohteisiin ja se on tietoturvallinen valinta. Tuote täyttää myös EU:n Ecodesign direktiivin energiatehokkuusvaatimukset tilalämmittimille. Ecodesign direktiiviin tila- ja yhdistelmälämmittimille voi tutustua tästä.

Ohjelmointi puhelimella

EVESTA APP ladattavissa Google Play kaupasta tästä

ja iPhonelle APP storesta TÄSTÄ.

Asennus- ja käyttöohje löytyy täältä.

Ohjelmoitava Wifi termostaatti ETH-COLOR-WIFI tekniset tiedot:

– Kuormitus: 16A
– Käyttöjännite: 230VAC
– Kotelointiluokka: IP21
– Lämpötilavaihtelu: +5°C/+30°C
– Lämpötilapudotus: Pilot wire
– Tunnistin(vaihtoehtoinen) Sisäänrakennettu NTC + lattiatunnistin: NTC 12kΩ, 10kΩ, 15kΩ, 22kΩ, 33kΩ, 47kΩ.

– Termostaatissa on vaihtokoskettimet. Soveltuu lämmityksen- sekä jäähdytyksen ohjaukseen
– Toimitus sisältää 3m 10kΩ lattia-anturin, Exxact-yhteensopivan asennuskehyksen

Sopii useimpiin 55x55mm standardikehyksiin ELKO, Exxact, Jung, Gira, Siemens, Berker ja Merten

 

Ohjelmoitavan WIFI termostaatin eri versiot:

ETH-WIFI termostaattiperheeseen kuuluu myös seuraavat tuotteet:

ETH-BLANK-WIFI -termostaatti, jossa ei ole ollenkaan näyttöä. Ohjelmointi tälle termostaatille tapahtuu vain sovelluksesta. Tästä voit ostaa ETH-BLANK-WIFI -termostaatin.

ETH-PRO-WIFI -termostaatti, jossa on yksivärinen 7-segmenttinäyttö. Termostaatti on muuten sama kuin tämä ETH-COLOR-WIFI. 7-segmenttinäytöllä olevan termostaatin voit ostaa tästä.

 

Mikä on ekosuunnitteludirektiivi?

Ekosuunnitteludirektiivi määrittää energiaa käyttävien tuotteiden suunnittelun ja tuotekehityksen ekologiset vaatimukset. Sen tavoitteena on, että ympäristönäkökohdat ja elinkaariajattelu on mukana jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Direktiivillä edistetään kestävää kehitystä parantamalla energiatehokkuutta ja ympäristön suojelun tasoa sekä samalla energiahuoltovarmuutta.

Ekosuunnitteludirektiivi on puitedirektiivi, jonka nojalla annetaan tuoteryhmäkohtaisia täytäntöönpanotoimenpiteitä. Siellä määritellään tuoteryhmäkohtaisesti tuotesuunnittelun ympäristövaatimukset. Lisää aiheesta löytyy Motivan sivuilta tästä.

Wifi termostaatti ETH COLOR WIFI siis täyttää direktiivin vaatimukset ja on juuri oikea valinta, kun haluat säästää energiaa.

Lisätiedot

Paino 600.00 g (gramma)
Jännite(V)

Ohjausjännite: 230V AC (195…253V) 50 Hz

Mitat

75 x 75 x 25,5 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.