OHJELMOITAVA TERMOSTAATTI E-2001-BLE

E-2001-BLE on langattomasti ohjelmoitava yhdistelmätermostaatti lattialämmityksen ohjaukseen. Tuote täyttää EU:n Ecodesign direktiivin energiatehokkuusvaatimukset tilalämmittimille.

59.00 sis alv 24%

Kuvaus

OHJELMOITAVA TERMOSTAATTI E-2001-BLE

Ohjelmoitava termostaatti E2001 BLE on tutun lattialämmitystermostaatin uusi,  älykäs versio, jonka käyttö on yksinkertaista ja säätö tapahtuu perinteisesti nuppia kiertämällä. Älykkäät ominaisuudet saadaan otetettua käyttöön Android- tai Apple-laitteella lataamalla puhelimeen tai tablettiin helppokäyttöinen MAI Smart -applikaatio. Langaton ohjelmointi toimii turvallisesti bluetoothin avulla niin, ettei paritusta laitteille tarvi tehdä. Ohjelmointiin tehtävät muutokset kuitataan fyysisesti termostaatista.

Älytermostaatin ominaisuudet

E-2001-BLE on langattomasti ohjelmoitava yhdistelmätermostaatti. Tuote täyttää EU:n Ecodesign direktiivin energiatehokkuusvaatimukset tilalämmittimille. Ecodesign direktiiviin tila- ja yhdistelmälämmittimille voi tutustua tästä.

E-2001-BLE:n Termostaatin toimitussisältöön kuuluu vakiona 2 erilaista keskiölevyä, joilla asennus voidaan tehdä seuraaviin kehyksiin; Exxact ja Jussi. Impressivo ja Intro yhteensopivat keskiöt on mahdollista ostaa erikseen. Lattia-anturissa 3m:n kaapeli.

Älykkäät ominaisuudet voidaan ottaa käyttöön Android tai Apple laitteella lataamalla helppokäyttöinen MAI Smart applikaatio.

MAI Smart Android:lle, lataa tästä

MAI smart iOS:lle löytyy tästä

Mikäli älyominaisuuksia ei oteta käyttöön, toimii termostaatti kuten tavallinen lattialämmitystermostaatti lattia-anturilla. Termostaatilla voi ohjata vaikka näitä lattialämmityskelmuja (lankku- tai laminaattilattiat) tai tätä lattialämmitysmattoa (valettu- tai kipsilevyrakennelattia).

Langaton ohjelmointi toimii turvallisesti bluetoothin avulla niin, ettei paritusta laitteille tarvi tehdä. Kaikki ohjelmointiin tehtävät muutokset kuitataan fyysisesti termostaatista.

Vihreä/punainen Led tuotteessa kertoo tuotteen toiminnasta ja toimintatilasta.

Älykkäitä ominaisuuksia mm:
– Viikko-ohjelmointi lämpötilan pudotuksille
– Pudotuksen lämpötilan säätö
– Huone-, lattia-, tai yhdistelmämoodi
– Lämpötilan min/max rajoitukset
– Tuuletuksen tunnistus
– Anturin Kohm valinta eri anturityypeille
– Ledin kirkkauden säätö
– Lattia-, ja Huoneanturin kalibrointisäätö
– Lämpötila-antureiden arvojen näyttö.
– Termostaatin historia ja diagnostiikkatiedot
– Ennakoiva lämmityksen aloitus, ”adaptiivinen startti”.

Ohjelmoitava termostaatti E-2001-BLE tekniset tiedot:

  • Käyttöjännite: 230VAC – 50Hz
  • Kytkentävirta: 16A
  • Kotelointiluokka: IP21
  • Langaton protokolla: Bluetooth
  • Lattia-anturi 3m:n kaapelilla
  • Exxact ja Jussi keskiölevyillä. Intro ja Impressivo keskiölevyt ostettavissa erikseen.

Mikä on ekosuunnitteludirektiivi?

Ekosuunnitteludirektiivi määrittää energiaa käyttävien tuotteiden suunnittelun ja tuotekehityksen ekologiset vaatimukset. Sen tavoitteena on, että ympäristönäkökohdat ja elinkaariajattelu on mukana jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Direktiivillä edistetään kestävää kehitystä parantamalla energiatehokkuutta ja ympäristön suojelun tasoa sekä samalla energiahuoltovarmuutta.

Ekosuunnitteludirektiivi on puitedirektiivi, jonka nojalla annetaan tuoteryhmäkohtaisia täytäntöönpanotoimenpiteitä. Siellä määritellään tuoteryhmäkohtaisesti tuotesuunnittelun ympäristövaatimukset. Lisää aiheesta löytyy Motivan sivuilta tästä.

Ohjelmoitava termostaatti E-2001-BLE siis täyttää direktiivin vaatimukset ja on juuri oikea valinta, kun haluat säästää energiaa.

Lisätiedot

Paino 300.00 g (gramma)
Jännite(V)

Ohjausjännite: 230V AC (195…253V) 50 Hz

Mitat

75 x 75 x 25,5 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.