Pörssisähkörele Caladrius S, ohjelmoitava WIFI

Caladrius S on Wi-Fi ohjattu kolmen vaiheen pörssisähkörele, jossa on DIN-kiskoon asennettava kolmen moduulin levyinen kotelo. Poissa ollessasi voit seurata ja säätää laitteesi toimintaa helposti mobiilisovelluksessa.

195.00 sis alv 24%

Kuvaus

HUOM! UUTUUS, TULOSSA vk52/2023!

Pörssisähkörele Wifi, Evesta Caladrius S, 3-vaihe 16A

Oletko kyllästynyt maksamaan kohtuuttomia sähkölaskuja? Caladrius S -pörssisähkörele optimoi vesivaraajan lämmittämisen ja sähköauton latauksen sähkön tuntihintojen mukaan. Kytkimen avulla vesivaraaja lämpiää ja sähköauto latautuu automaattisesti pörssisähkön edullisimpien tuntien aikana.
Caladrius S:n avulla voit tehdä kodin sähkön käytöstä älykästä. Yhdessä Evesta-mobiilisovelluksen kanssa Caladrius S huolehtii, että sähköä kuluu aina minimimäärä ja kulutus keskittyy vuorokauden halvimmille tunneille. Evesta tekee kaiken puolestasi automaattisesti ja integroituu saumattomasti päivittäisiin rutiineihisi. Kokeile ja näe ero itse!

OPTIMOIT SÄHKÖAUTON LATAAMISEN HELPOSTI

Moni sähköauton omistajan tekee tämän virheen: auto liitetään latausasemaan ja akut ladataan täyteen heti töiden jälkeen. Tämä tulee kalliiksi, sillä silloin lataaminen osuu vuorokauden kalleimpiin tunteihin. Evestan Caladrius S -kytkimen avulla voit optimoida lataamisen niin, että lataus kytkeytyy päälle automaattisesti aina pörssisähkön halvimpien tuntien aikana. Modernin latausaseman hankkiminen on kallis ja työläs projekti, mutta Evestalla muutat vanhatkin laitteet älykkäiksi! Kun olet poissa kotoa, voit seurata ja säätää latauksen toimintaa helposti mobiilisovelluksessa.

KODIN SÄHKÖSYÖPÖT KURIIN AUTOMATISOIMALLA

Lämminvesivaraaja on kodin yksi suurimmista sähkösyöpöistä, ellei jopa suurin. Se kuluttaa sähköä paljon ja tekee sitä vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä, joten tämän optimointi on tärkeää. Moderniin lämminvesivaraajaan sijoittaminen on kallis ja työläs projekti, mutta Evestalla muutat vanhatkin laitteet älykkäiksi! Poissa ollessasi voit seurata ja säätää laitteesi toimintaa helposti sovelluksessa.

Pörssisähkörele EVESTA Caladrius S,  tuotekuvaus

Caladrius S on Wi-Fi ohjattu kolmen vaiheen relekytkin, jossa on DIN-kiskoon asennettava kolmen moduulin levyinen kotelo. Tuote sisältää kolme kappaletta potentiaalivapaita 16A releitä.
Pörssisähkörele on ohjattavissa Evesta Android ja Apple puhelinsovelluksien kautta.
Tuotteessa on älykäs tehonkäytön optimointi perustuen sähköpörssin sähkönhintaan. Optimointi on käyttäjän räätälöitävissä puhelinsovelluksella.
Releiden kytkentöjen NO (Normally Open) tai NC (Normally Closed) toiminta on valittavissa puhelinsovelluksella, eli aktivoituminen joko halpoina tai kalliina sähkön tunteina on valittavissa. Releessä on myös viikkokellotoiminto.
Caladrius S on parhaimmillaan käytettäessä lämminvesivaraajan tai sähköauton latausaseman kanssa.

Tekniset tiedot:

Jännite: 230VAC – 50/60 Hz
Maksimikuormitus: 3kpl 16A (resistiivinen)
Käyttölämpötila-alue: +0°C – +30°C
Väri: Harmaa
Standardit: EN 60730-1, EN 300 328 V2.2.2

CE merkki
Wi-Fi: 2.4GHz 802.11bgn

Asennus: DIN-kiskoon, leveys 3U

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 53 x 90 x 58 mm.

Manuaali löytyy TÄSTÄ.

 

Mikä on ekosuunnitteludirektiivi?

Ekosuunnitteludirektiivi määrittää energiaa käyttävien tuotteiden suunnittelun ja tuotekehityksen ekologiset vaatimukset. Sen tavoitteena on, että ympäristönäkökohdat ja elinkaariajattelu on mukana jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Direktiivillä edistetään kestävää kehitystä parantamalla energiatehokkuutta ja ympäristön suojelun tasoa sekä samalla energiahuoltovarmuutta.

Ekosuunnitteludirektiivi on puitedirektiivi, jonka nojalla annetaan tuoteryhmäkohtaisia täytäntöönpanotoimenpiteitä. Siellä määritellään tuoteryhmäkohtaisesti tuotesuunnittelun ympäristövaatimukset. Lisää aiheesta löytyy Motivan sivuilta tästä.

Caladrius S täyttää direktiivin vaatimukset ja on juuri oikea valinta, kun haluat säästää energiaa.

Energiaa säästävä ohjelmoitava termostaatti löytyy TÄÄLTÄ.

Lisätiedot

Paino 600.00 g (gramma)
Jännite(V)

Ohjausjännite: 230V AC (195…253V) 50 Hz

Mitat

75 x 75 x 25,5 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.