Infraheat säteilylämmitys kelmu kattoon, neliöteho 150W leveys 60cm

Säteilylämmitys , niin kattoon kuin lattiaankin asennettuna, sopii erinomaisesti kaikkiin uusiin ja saneerattaviin omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. INFRAHEAT säteilylämmitys on luonteeltaan nopeasääteinen ja soveltuu erinomaisesti nykyaikaisten, energiaa säästävien säätöjärjestelmien ohjattavaksi, esim. OptiWatti .

54.00149.00 sis alv 24%

Kuvaus

Säteilylämmitys, kattolämmityselementti, 150W/M2, leveys 60cm

Säteilylämmitys , niin kattoon kuin lattiaankin asennettuna, sopii erinomaisesti kaikkiin uusiin ja saneerattaviin omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. INFRAHEAT kattolämmitys on luonteeltaan nopeasääteinen ja soveltuu erinomaisesti nykyaikaisten, energiaa säästävien säätöjärjestelmien ohjattavaksi, esim. OptiWatti .

Säteilylämmitys katosta päin tuo oikean, kerrostumattoman lämpöjakauman huoneisiin, joka mahdollistaa alemman termostaatin asetuslämpötilan. INFRAHEAT -elementeillä saat toteutettua miellyttävän lämmitysmuodon.

Kattolämmityksen ominaisuuksia

Lämmitysfolion pintalämpötila on vain 30-40°C katossa. Lämpö siirtyy johtumalla sisäkattomateriaaliin ja näin katto toimii säteilylämmittimenä huonetilaan. Säteilevä katto lämmittää pinnat sekä lattian ja luo vedottoman, tasaisen, terveellisen ja vähäpölyisen sisäilmaston. Se soveltuu käytettäväksi kaikenlaisten eristeiden kanssa ja pintamateriaaliksi soveltuu 10-16mm puu- tai muu tiheä materiaali. Puukuitulevy tai muu eriste ei sovellu pintamateriaaliksi.

Vinkki asentaa säteilylämmitys jälkiasennuksena: Nyt ei tarvitse purkaa saneerauksen yhteydessä vanhaa paneeli- ja gyproc-kattoa.

Alta löydät pikaohjeen, miten asentaa säteilylämmitys vanhan kattopinnan päälle. Tällä menetelmällä ei tarvitse purkaa vanhaa kattopintaa vaan uusi eriste/lämmityskelmu/kattopinta voidaan asentaa suoraan vanhan sisäkattopinnan päälle.

Asenna 5 cm leveät 6 mm paksut vaneri- tai kovalevy suikaleet koolauksien kohdalle. Vanerien väliin elementtien kohdalle laitetaan 6 mm paksu 25 tai 50 cm leveä Ebisol-eriste. Sen päälle asennetaan kattolämmityselementit. Lovea vanerisuikaleita tarvittaessa, mikäli päätyteipin sisällä olevan kaapelin kohdalta.

Tee kytkentäkaapeleille eristeeseen urat ja vedä ne rasialle. Vanhan upotetun kytkentärasian päälle voi asentaa noin 6 mm. korokerenkaan.

Sitten asennetaan uusi kattomateriaali päälle, joka voi olla mitä vaan kovaa puuta vahvuudeltaan 16 mm tai alle.

Mikäli kohteessa ei ennen ole ollut kattolämmityselementtejä katossa,
niin sähkökytkennät suoritetaan katon ja seinän rajassa.

Syöttövirran kattolämmitykselle voi ottaa vaikka lämpöpatterilta ja laittaa termostaatin ohjaamaan. Kytkentäkaapelit voi pinta-asentaa siististi valkoisiin kaapelikouruihin. Nyt uusi kattolämmitys on valmis!

 

Tutustu täällä blogiini.

Teho (W) 150W/m2
Jännite (V) 230V
Mitat (leveys.pituus.korkeus) Leveys 60cm

Lisätiedot

Paino 500.00 g (gramma)
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Jännite(V)

230V

Teho (W)

150W/m2

Mitat

Leveys 60cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Sinua saattaa kiinnostaa myös...