Lattialämmitys puulattiaan lnfraheat 90W/m2, leveys 50cm

Infraheat lattialämmityskalvo on oiva tapa tehdä lattialämmitys puulattiaan. Se on energiatehokas ja nopea asentaa. Lattialämmityskalvo voidaan asentaa laminaatin/parketin alle tai lankkulattian alle. Neliöteho 90W, leveys 50cm.

55.00111.00 sis alv 24%

Kuvaus

Lattialämmitys puulattiaan Infraheat- lattialämmityselementeillä

Lattialämmitys puulattiaan on helppo toteuttaa Infraheat – lattialämmityskalvoilla. Lattialämmityskalvo koostuu kahden kolmikertaisen muovikalvon väliin laminoidusta metallifoliosta. Lämmityskalvo on täysin paloturvallinen. Metallin erityisominaisuutena on, että se sulaa noin 140°C lämpötilassa.

Lattialämmityselementti voidaan asentaa laminaatin/parketin alle tai lankkulattian alle. Lämmityskalvot ovat erittäin nopeita asentaa vaikka itse. Sähkökytkentöihin tarvitaan toki asianmukaiset asennusoikeudet.

Paloturvallinen lämmitysmuoto

Infraheat -lattialämmityskalvot ovat turvallinen tapa toteuttaa lattialämmitys puulattiaan sähköisesti. Vikatilanteen sattuessa elementti ei pääse ylikuumenemaan. Kalvovastuksen materiaali sulaa poikki n.140C lämpötilassa eikä vaaratilanteita näin ollen pääse syntymään.

Ei vesivahinkoja

Kun lattialämmitys toteutetaan sähkölämmityskelmuilla, eivät vesivahingot ole mahdollisia. Näin myös rakennuksen rakenteet ovat turvassa.

Nopea säätö -> energiatehokkuus

Infraheat -lämmityskalvoilla toteutettu lämmitys on erittäin nopea reagoimaan. Nopea reagointi asetusarvojen muutoksiin tarkoittaa energiansäästöä. Tällöin se on ihanteellinen älykkäiden lämmityksenohjausjärjestelmien (esim. OptiWatti) säädettäväksi.

Mukavuus

Lattialämmitys puulattiassa on erittäin mukava lämmitystapa. Kun sen täydentää vaikkapa kattolämmityksellä, on asumismukavuus huipussaan.

Lattialämmitys puulattiaan soveltuu hyvin muiden lämmitysmuotojen kanssa, esimerkiksi tulisijat ja ilmalämpöpumput. Lämmityksen ohjaukseen tulee valita oikeanlainen termostaatti eli lattialämmitystermostaatti pudotusohjauksella. Nykyaikainen, eco-design direktiivin täyttävä ohjelmoitava malli on E-2001-BLE, löydät sen tästä.

Asennustavat lattialämmitys puulattiaan

Laminaatin tai parketin alle asennettaessa lämmityselementtien alle asennetaan eriste, 6mm Ebisol-eristelevy. Lattialämmityskalvojen päälle asetetaan askelääneneriste ennen pintamateriaalin (parketti tai laminaatti) asennusta.

Lankkulattian alle asennettaessa lämmityskalvot asetetaan eristeen päälle koolausten väliin. Lämmityskalvojen ja lankkulattian väliin tulee jäädä n. 2-5cm:n ilmarako. Lattialankun paksuus saa olla maksimissaan 35mm.

Lattialämmityskalvojen vakioleveydet ovat 340 ja 500 mm. Kytkennät lämmityskelmuissa on tehty vesitiiviisti. Kytkentöjä sekä kelmun loppupäätä suojaa lämmönkestävä teippi. Liitäntäkaapelin pituus 3m.

Lattialämmitystermostaatin anturi asennetaan n. 2-4cm etäisyydelle lämmitysvastuksista.

Mikäli lattian koolausväli on 40cm, tarvitset 34cm leveän elementin. Ne löytyvät täältä.

Asennuksen helppous

Infraheat- lattialämmityskelmut ovat vakiomittaisia. Niiden kanssa ei tarvitse ”askarrella”, vaan ne ovat valmiita asennukseen heti pakkauksesta ottamisen jälkeen. Asennus ei vaadi mitään työkaluja vaan asennuksen voi tehdä itse. Sähkökytkennät saa kuitenkin tehdä vain luvat omaava ammattilainen.

Lattialämmitys puulattiaan teknisiä tietoja:

Teho (W) 90W/m2
Jännite (V) 230V
Mitat (leveys, pituus, korkeus) Leveys 50cm

Lisätiedot

Paino 500.00 g (gramma)
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.