Lattialämmityskelmu Infraheat neliöteho 60W leveys 50cm

Infraheat lattialämmityskalvo on energiatehokas ja nopea asentaa. Lattialämmityskalvo voidaan asentaa laminaatin/parketin alle tai lankkulattian alle. Neliöteho 60W, leveys 50cm.

64.00115.00 sis alv 24%

Kuvaus

Lattialämmityskelmu Infraheat koostuu kahden kolmikertaisen muovikalvon väliin laminoidusta metallifoliosta. Lämmityskelmu on täysin paloturvallinen. Metallin erityisominaisuutena on, että se sulaa noin 140°C lämpötilassa, eikä voi siis kuumentua tämän lämpötilan yli.

Tämä 60W/m2 kelmu soveltuu tiloihin, joissa on myös jokin muu lämmönlähde (ilmalämpöpumppu, kattolämmitys tms.). Mikäli lattialämmitys on tilan ainoa lämmitysmuoto, kannattaa valita tehokkaampi 90W/m2 lämmityskalvo, se löytyy täältä.

Lattialämmityskelmu voidaan asentaa laminaatin/parketin alle tai lankkulattian alle.

Laminaatin tai parketin alle asennettaessa lämmityselementtien alle asennetaan 6mm Ebisol-eristelevy ja lämmityskalvojen päälle askeläänen eriste ennen pintamateriaalin asennusta. Lankkulattian alle asennettaessa lämmityskalvot asetetaan eristeen päälle koolausten väliin. Lämmityskalvojen ja lankkulattian väliin tulee jäädä n. 3-5 cm:n ilmarako.

Lattialämmityselementtien vakioleveydet ovat 340 ja 500 mm. Kytkennät kelmuissa on tehty vesitiiviisti. Kytkentöjä sekä kelmun loppupäätä suojaa lämmönkestävä teippi. Liitäntäkaapelin pituus 3m.

Teho (W) 60W/m2
Jännite (V) 230V
Mitat (leveys, pituus, korkeus) Leveys 50cm

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.