Automaattinen palosammutin sähkökaappiin Salgrom Hex™

Salgrom Hex™ on automaattinen palosammutin, joka tuottaa kondensoituneita aerosoleja paloalueelle sekunneissa purkautumisesta. Yksikkö aktivoituu, kun ympäristön lämpötila saavuttaa 170°C tai jos liekki koskettaa lämpöherkkää johtoa. Yksikkö on helppo asentaa itse eikä se tarvitse ulkoisia kaapelointeja. Huoltovapaa Salgrom Hex™ riittää 180l tilavuuteen ja soveltuu erinomaisesti esim. kodin sähkökaappiin.

Tuotteen käyttämällä aerolsolisammutusmenetelmällä on TUKES-hyväksyntä ja se on valmistettu Suomessa.

 

169.00 sis alv 24%

Kuvaus

Automaattinen palosammutin sähkökaappiin – Salgrom Hex™

Automaattinen palosammutin sähkökaappiin on Salgrom Hex™ -palonsammutin; helposti asennettava aerosolisammutusyksikkö, joka riittää 0.18m3  tilavuuden palonkatkaisuun (noin öljytynnyrin kokoluokka). Se on helppo asentaa tuotteeseen sisältyvän magneetin ja/tai tarran avulla esimerkiksi sähkökaapin oveen sisäpuolelle. Tuote on eri vakuutusyhtiöiden hyväksymä palonsammutuslaite eli kotivakuutukseen on mahdollista saada kompensaatiota.

Katso tästä esittelyvideo.

Salgrom Hex™ luotettava aerosolisammutusmenetelmä on TUKESin testaama ja vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Tuote on valmistettu Suomessa.

 

Tuotekuvaus Salgrom Hex™ – automaattinen palosammutin sähkökaappiin

Salgrom Hex™ on modulaarinen, paineistamaton ja itsenäinen palonsammutusyksikkö, joka tuottaa kaliumkarbonaatti- ja typpipohjaisia kondensoituneita aerosoleja paloalueelle sekunneissa purkautumisesta. Yksikkö aktivoituu, kun ympäristön lämpötila saavuttaa 170°C tai jos liekki koskettaa lämpöherkkää johtoa. Aerosoli purkautuu yksikön purkautumisrei’istä suoraan eteenpäin. Järjestelmä on suunniteltu ammattimaiselle palontorjunnalle teknisissä ja erityisissä riskikohteissa, joissa halutaan korkean suorituskyvyn käyttöominaisuudet ja taloudellinen tehokkuus.

 

Tekniset tiedot Salgrom Hex™ – automaattinen palosammutin sähkökaappiin

  • Aktivointi kiinteällä lämpöön reagoivalla ata¢ langalla
  • Palontorjuntakapasiteetti: jopa 0,13m
  • Mitat 62,5mm. (halkaisija) x 15,4mm. (syvyys)
  • Kokonaispaino: 32g
  • Asennustapa: kiinteä; magneetilla, liimalla tai kaksipuoleisella teipillä
  • Toimintaikä olosuhteista riippuen 10 – 20 vuotta

Käyttöohje

Käyttöturvallisuustiedote

 

SALGROM TECHNOLOGIES:  SUOMALAINEN PALOTURVALLISUUDEN JA SAMMUTUSTEKNOLOGIAN EDELLÄKÄVIJÄ

”Kauppakeskus Kuukkelin palo alkoi sähkökeskuksesta”. Kukaan ei halua kokea sellaista tai edes lukea tällaisia uutisia . Miljoonien vahingot ovat vältettävissä tehokkailla, automaattisilla ja itsenäisillä sammutusmenetelmillä.

Tuomme alalle uudenlaisia oivalluksia siitä, miten paloturvallisuushaasteet voidaan ratkaista turvallisesti, tarkasti, kustannustehokkaasti ja joustavasti – ympäristöä unohtamatta.

Kehitämme jatkuvasti uusia sammutusratkaisuja yhteistyössä teknologiantarjoajien, alihankkijoidemme, tutkimuslaitosten ja viranomaisten kanssa.

Paloturvallisuus kuuluu kaikille, eikä sen mielestämme tarvitse olla monimutkaista tai kallista.

Asiakkaitamme ovat alansa johtavat yritykset Suomessa ja ulkomailla.

Salgromin luotettava aerosolisammutusmenetelmä on TUKESin hyväksymä ja vakuutusyhtiöiden suosittelema. Tuotteet valmistetaan Suomessa.

 

SALGROM TECHNOLOGIES suuremmat aerosolisammuttimet ja -järjestelmät

Salgrom Hex-Max™

Salgrom Hex™ -tuotteen ”isoveli” on Salgrom Hex-Max™. Salgrom Hex-Max™ -aerosolisammutin sammuttaa jopa 10 m3:n miehittämättömissä tiloissa palon kuin palon turvallisesti ja omaisuutta tuhoamatta. Hex-Max™ -sammutusyksikkö aktivoituu lämpötilan noustessa 170 °C tai liekin osuessa lämpöherkkään laukaisimeen, jolloin Hex-Max™in sisältämä aerosoli purkautuu ympäristöön sammuttaen palon nopeasti ja myrkyttömästi. Tuotteesta saatavana eri kokoja.

Käyttökohteet:

Puistomuuntajat
Teolliset sähkö- ja laitekaapit
Kiinteistömuuntamot

 

Salgrom SPIDER

Innovatiivinen Spider on patentoitu aerosolisammutusyksikkö, jolla suojaat jopa 78 m3 kokoiset suljetut tilat, kuten esimerkiksi meri- ja maakuljetuskontit sekä sähkö- ja datatilat. Sen nerokkaan yksinkertainen toimintamalli on täysin automaattinen ja ympäristöstä riippumaton. Vain 12 kg painavan Spiderin voit kiinnittää suojattavan tilan seinään vaikkapa integroiduilla magneeteilla, jonka jälkeen se säilyy toimintavalmiudessa jopa 10 vuotta.

Linkki Salgrom Technologies Oy:n sivuille

Salgrom Hex-Max, Spider ja suuremmat järjestelmät, kysy lisätietoa Anssilta, p. 040-5599007, myynti@purewarm.com.

Lisätiedot

Paino 1000.00 g (gramma)
Mitat 20 × 12 × 2 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.